Vi gjør alt vi kan for at du skal ha en god opplevelse når du handler i nettbutikken vår. Her er alt du trenger å vite om frakt.

Nettstedet un.told.no, eies av Un-told AS, Kongens gate 53, 7012 Trondheim.

Leveringstid

Bestillingen din leveres med Posten/Bring, og er tilgjengelig for bostedsadresser i Norge. Vi sender dessverre ikke til Svalbard og Jan Mayen. Forventet leveringstid på standardbestilling er 1-5 virkedager etter ordrebekreftelsen er mottatt på mail, så lenge alle varer er tilgjengelig på lager ved bestilling. Alle ordre behandles og sendes ut mandag - fredag. Ordre lagt inn i helg og på helligdager behandles førstkommende vanlige arbeidsdag. NB: Vi tar forbehold om at det kan forekomme økt behandlings- og leveringstid under salgsperioder og høytider.

Hvor sendes dine varer fra?

Alle varer sendes ut fra vårt lager i Trondheim.

Fraktkostnad

For kjøp på Un-told.no gjelder følgende fraktgebyr, uavhengig av størrelsen og vekten på pakken: 

  • Pakke i postkassen 89 kr

 Levering via Posten, Bring

Bestiller mottar en kvittering på kjøpet med et ordrenummer fra Un-told. Når pakken er klar for henting vil den som er mottaker av bestillingen motta en SMS eller e-post fra Posten / Bring med informasjon om hvilket utleveringssted pakken befinner seg på og en hentekode.

Bestilling

Vi oppfordrer deg til alltid å oppgi ditt mobilnummer ved bestillinger. Handler du uregistrert uten telefonnummer, vil eventuelle feil med leveransen eller andre spørsmål rundt din bestilling komme på e-post.

Retur og reklamasjon

Les mer om retur og reklamasjon her.